Verkeer

Heiststraat: rioleringswerkzaamheden tussen Vindictivestraat en Wilgenboomstraat gestart

Werken in Zeebrugge tot maandag, 30/12/2013:

Zeebrugge, donderdag 24/10/2013. De Heiststraat wordt vernieuwd! Ondertussen heeft de aannemer RTS uit Zedelgem al de tweede fase van de heraanleg aangevat en werkt hij momenteel in het gedeelte vanaf de Vindictivestraat (kruispunt inbegrepen) tot aan de Wilgenboomstraat (kruispunt niet inbegrepen). De uitvoering neemt een drietal maanden in beslag.

Verkeersverloop

Waar de aannemer werkt, is de Heiststraat volledig voor het verkeer onderbroken. Voetgangers en fietsers, met de fiets aan de hand, hebben verder doorgang in de straat.
Waar gewerkt wordt, geldt parkeerverbod.
Garages/opritten zijn niet bereikbaar. Denk eraan om de wagen tijdig ergens anders te plaatsen.

Fase 2

De Heiststraat wordt doodlopend aan nummer 119 en 169.
In het Zandrietpad zijn de paaltjes, ter hoogte van de Heiststraat, weggenomen zodat de doorgang voor personenwagens mogelijk is.
De Vindictivestraat wordt doodlopend aan de Heiststraat. De Vindictivestraat is enkel voor personenwagens bereikbaar via het Zandrietpad.
De paaltjes en bloembakken ter hoogte van het Admiraal Keyesplein zijn weggenomen zodat het plein bereikbaar is via de Westhinderstraat en de Eiensluisstraat/Blokschepenstraat. Inrijden gebeurt via de Blokschepenstraat en uitrijden via de Westhinderstraat.

Afwerking fase 1

Vr het herfstverlof wordt tussen de Eendenweg en de Vindictivestraat een funderingslaag aangebracht op de rijweg zodat dit straatdeel terug voor het verkeer bereikbaar wordt.

Na fase 2 volgen nog twee fasen:
fase 3: vanaf Wilgenboomstraat (kruispunt inbegrepen) tot Zustersstraat (kruispunt niet inbegrepen)
fase 4: vanaf Kustlaan (kruispunt niet inbegrepen) tot Zustersstraat (kruispunt inbegrepen) Later volgt nog meer info over deze fasen.

Huisvuilophaling verstoord!

Waar de aannemer werkt aan de riolering, kan de ophaalwagen van het huisvuil niet rijden. Plaats uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

Omdat de ophaalwagen van het huisvuil niet via de Vindictivestraat kan rijden om het huisvuil van het Admiraal Keyesplein en de Vindictivestraat op te halen, moet het huisvuil van beide straten aangeboden worden aan het poortgat in de Wielingenstraat. Dit is de dichtstbijgelegen plaats die de ophaalwagen kan bereiken om dit huisvuil op te halen.

I.V.B.O., de ophaaldienst van het huisvuil, is bereikbaar in de Pathoekeweg 41, 8000 Brugge 050 45 63 11 www.ivbo.be

Meer informatie over de werkzaamheden ?
Met vragen over de rioleringswerkzaamheden en heraanleg kan men terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.brugge.be/plannen
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag