Verkeer

Heraanleg Sint-Katarinastraat nadert voltooiing

Werken in Brugge tot vrijdag, 15/11/2013:

Brugge, donderdag 24/10/2013. De aannemer is bezig met de heraanleg van de Sint-Katarinastraat, tussen de Barthelsstraat (kruispunt inbegrepen) en de Kleine Kerkhofstraat. Dit is de vierde en laatste fase van de heraanleg. Deze fase wordt, behoudens onvoorziene omstandigheden, afgerond eind oktober – begin november.


Verkeersverloop

Tijdens de rioleringswerkzaamheden en de heraanleg is de Sint-Katarinastraat, tussen de Barthelsstraat en de Kleine Kerkhofstraat, volledig voor het verkeer onderbroken. De Barthelsstraat wordt doodlopend op de Sint-Katarinastraat. In de Barthelsstraat geldt tijdelijk tweerichtingsverkeer. Het verkeer in de Sint-Katarinastraat, komend uit de richting van de Weidestraat, wordt doodlopend ter hoogte van de Barthelsstraat. Waar de aannemer werkt, geldt een parkeerverbod.

Aanbrengen toplaag op de rijweg

Het aanbrengen van de toplaag op de rijweg tussen de Eugeen van Oyestraat en de Kleine Kerkhofstraat is voorzien voor begin november. Deze asfalteringswerkzaamheden zijn erg weersafhankelijk. Mocht het weer het dus niet meer toelaten om te asfalteren dan wordt dit pas uitgevoerd in het voorjaar van 2014.

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden is de rijweg volledig voor het verkeer afgesloten en geldt er een parkeerverbod in de straat. De uitvoering van deze werkzaamheden is in tijd beperkt.

Meer informatie?

Met vragen over de uitvoering kan men terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).
Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt men op www.brugge.be rubriek Wonen & Leven -> Wegwerkzaamheden.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.brugge.be/plannen
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag