Cultuur en evenementen

Brugse studenten Syntra West steunen met uw hulp onderwijsproject in Colombia

Op de agenda voor Brugge op zondag, 16/6/2013:

Audio Reportage

Brugge, woensdag 12/6/2013. Op 16 juni gaat bij Syntra West in Brugge een 'Ondernemersbenefiet' door, georganiseerd door de klas bedrijfsbeheer, ten voordele van Elfenschool Colombia. De startende ondernemers vormen zo een 'regenboogbrug' met Colombiaanse kinderen. Iedere bezoeker krijgt een gratis glaasje bubbels, er zijn springkastelen voor peuters en grotere kinderen en tal van kinderanimatie: volksspelen, circuskunsten, een Toverbos, reuzebellen blazen, grime, hairwrap, een dansworkshop, poppentheater en muziek. Doorlopend kan je er uiteraard kennismaken met de Elfenschool en het Elfenschoolproject van VZW Sterrencirkels in Colombia.

Geëngageerde studente

De opbrengst van de benefiet gaat integraal naar dat naar project in Colombia, waar studente bedrijfsbeheer Ina Vandenberge vanaf september 2013 in samenwerking met lokale scholen en organisaties aan het werk gaat: "In de Elfenschool ontdekken kinderen op creatieve wijze hun 'elfenkrachten' en hun unieke talenten. De elf symboliseert het kind dat in elk van ons leeft en één bron van vreugde en creativiteit is. De vleugels zijn onze grootste dromen. Colombia wordt reeds decennialang geteisterd door een gewapend conflict, maar elk Colombiaans kind heeft, net als alle kinderen ter wereld, zijn eigen talenten en dromen. Kinderen die geloven in zichzelf zijn de beste garantie voor een mooie toekomst voor de aarde!"

Inzameling ICT-materiaal

De organisatoren hopen zondag ook met een speciale Recyca inzamelactie extra centen binnen te halen: iedereen kan oude gsm's, cartridges en ICT-materiaal zoals laptops, kabels, USB's, desktops, ...meebrengen ten voordele het project.

Ondernemersbenefiet met kinderwijze animatie ten voordele van Elfenschool in Colombia
Campus Syntra West
Ten Briele 7
8000 Brugge
14u-18u
Inkom gratis

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.elfenschoolcolombia.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Theater    Onderwijs    Kinderen    Jongeren    Andere Culturen    Sociaal    Welzijn    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag