Cultuur en evenementen

Menners Helpen Mensen op jaarlijkse koetsentocht van Ons Erf

Op de agenda voor Brugge op zondag, 16/6/2013:

Audio Reportage

Brugge, maandag 10/6/2013. Op zondag 16 juni 2013 organiseert Ons Erf haar jaarlijkse koetsentocht. Ons Erf is een leefgemeenschap (nursingtehuis en dagcentrum).van 200 bewoners en gebruikers, mannen en vrouwen, met een ernstige of diep mentale (vaak meervoudige) beperking en wil zijn bewoners een thuis bieden door een aangepast woon-, bezigheids- en ontspanningsklimaat te scheppen. De jaarlijkse koetsentocht, die dit jaar aan haar 12de editie toe is, is daar een onderdeel van.

80 koetsen

"Opnieuw mogen we ons verheugen op een 80-tal koetsen en huifwagens die onze deelnemende bewoners een onvergetelijke dag zullen bezorgen.
De gewone koetsen maken een dagtocht doorheen de groene gordel van Brugge en het Meetkerkse poldergebied en het natuurgebied 'De Meetkerkse moere' en komen via bospaden terug naar Ons Erf," zegt directeur Leo De Smet, die er op wijst dat "op onze boerderij de paardeneen belangrijke rol spelen". Voor de huifwagens is in de namiddag een verkorte versie voorzien. Uiteraard horen hier ook de nodige stops met versnaperingen bij.

Het startsein wordt om 10u30 gegeven op het domein van Ons Erf, Chartreuseweg 53 te 8200 Sint-Michiels voor de koetsen en om 14u voor de huifwagens.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.uniek.org
Contacteren via mail [email protected]
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Evenementen    Sociaal    Zorg    Welzijn    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag