Cultuur en evenementen

Maak een Ommetoertje door Sint-Andries

Op de agenda voor Brugge op zondag, 2/6/2013:

Audio Reportage
Maak een Ommetoertje door Sint-Andries
Brugge, vrijdag 24/5/2013. 'Het concept van een Ommetoertje in het Brugse Ommeland is eenvoudig,' zegt Evy Van Schoorisse, Regiomanager Brugse Ommeland: 'een zondagse fiets- of wandeltocht in het zog van een streekkenner met unieke stops onderweg Ún met streekproevertjes. Niet enkel Brugge zelf maar ook de deelgemeenten hebben een eeuwenoude geschiedenis te vertellen, dat ontdek je op 2 juni in Sint-Andries.'

Fietsen door Sint-Andries

'Dat niet enkel Brugge een boeiende historie te vertellen heeft, maar ook de deelgemeenten weet Sabine Lobelle maar al te goed. Zij is immers naast stadsgids in Brugge ook streekgids in het Brugse Ommeland. Op zondag 2 juni neemt Sabine fietsers mee op een tocht door Sint-Andries. Je fietst langs kanalen, bossen, velden en boerderijen en komt meer te weten over de bewoning door de eeuwen heen,' besluit Evy Van Schoorisse.

Het Ommetoertje start om 14.00 uur aan het gemeentehuis van Sint-Andries. Inschrijven kan via [email protected].

Een Ommetoertje kost 5 euro per persoon, inclusief de hapjes en drankjes, kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee. Het volledige programma Ommetoertjes en alle praktische info vind je via www.ommetoertjes.be.

(FN-Meegedeeld-Westtoer)

FN
Meer op www.ommetoertjes.be
Contacteren via mail [email protected]
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Milieu    Geschiedenis    Evenementen    Brugs Ommeland    Toerisme    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag