Sportnieuws uit de regio

Belgacom Kids day bij Club Brugge een groot succes


Audio Reportage

Brugge, donderdag 2/5/2013. Gisteren vond in het Jan Breydel stadion de Belgacom Kids day plaats. Club Brugge en Belgacom verzorgden samen een sportieve dag voor alle kids tussen 8 en 14 jaar met hun familie. Een rondleiding in het stadion,Voetbaltraining, street football, glory box, een meet&hreet; met Bene, Belle en Bibi, tafelvoetbal, poolball en vooral de aanwezigheid van de spelers bezorgden de Belgacomkids een bijzondere namiddag.

A-Kern er bij

Heel wat spelers wilden zo'n toffe dag immers niet missen: de volledig beschikbare A-kern was aanwezig om deel te nemen aan de activiteiten! Zo konden de kinderen Ryan Donk verslaan in tafelvoetbal, een partijtje street football spelen met Maxime Lestienne of een vrije trap leren trappen met Victor Vazquez... Een heel uur lang maakten de spelers tijd vrij voor hun jonge fans!

Rondleiding

Elke 'Club Kid' kent het Jan Breydel stadion wel van de sfeer op de tribunes en de spelers op het veld, maar gisteren kregen ze de kans om eens te zien wat er in het stadion allemaal achter de schermen gebeurt. De grasmat, de spelerstunnel, de veiligheidstoren en zo veel meer konden ze ontdekken om zo nog meer leren over Club Brugge.

Training

Op de oefenvelden van Club was er een voetbaltraining voorzien om de basisbeginselen van voetbal aan te leren en voor de meer geoefende spelers was er een uitdagender training voorzien. Wat vooraf niet bekend was gemaakt: enkele spelers van de A-kern trainden mee, waardoor de kinderen volledig los gingen.

(Erik Clyncke-Eigen Berichtgeving/Foto EC)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    Kinderen    Jongeren    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag