Nieuws uit de Brugse regio

Landuyt wint kopstukkendebat


Audio Reportage
Landuyt wint kopstukkendebat
Brugge, woensdag 10/10/2012. Het kopstukkendebat van de De Brugse Persbond ter gelegenheid van de komende gemeenteraadsverkiezingen bracht woensdagavond lijsttrekkers Ann Minne-Soete (N-VA), Renaat Landuyt (SP.A), Dirk De fauw (CD&V;), Mercedes Van Volcem (Open VLD), Sammy Roelant (Groen) en Alain Quataert (Vlaams Belang) bijeen onder leiding van Evelien Van Walleghem (Kanaal Z) en Stefaan Van Kerckhoven (Brugs Handelsblad).

Landuyt wint

Vriend en vijand was het er over eens dat Renaat Landuyt (sp.a) als winnaar uit het debat kwam: zijn spreekstijl is in de voorbije jaren vinniger geworden en met humor wist hij het publiek te veroveren. Volgens Landuyt een gevolg van zijn tijd "in de kleuterklas, toen ik al te veel babbelde"... Landuyt stelde dat "de kiezer de keuze zal maken tussen zijn hobby's, en ik hoop dat het Brugge wordt".

Geen voorakkoord

"Er is geen voorakkoord: de geruchten daarrond maken deel uit van campagnetechnieken. Voor het eerst kan je niet voorstellen wie het zal halen. Het zal een puzzel worden vanaf rond 5 uur zondagnamiddag. Ik hoop dat ik met mijn jaren ervaring in Brussel en Brugge straks met goesting de stad kan besturen", besluit Renaat Landuyt.

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: EC)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Evenementen    Politiek    sp.a    Renaat Landuyt    Verkiezingen    Alain Quataert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag