Showbiz

MNM presentator Peter Van de Veire No-DJ In Boudewijn Seapark


Audio Reportage
MNM presentator Peter Van de Veire No-DJ In Boudewijn Seapark
Brugge, dinsdag 11/9/2012. Afgelopen zondag was Peter Van de Veire samen met Gerrit Kerremans de hoofdact op de CM Kazou terugkomdagen in het Boudewijn Seapark met de No-Dj show. Van de Veire bewees er anderhalf uur lang dat hij als ex-turner nog goed in vorm is, en hij wil zichzelf, ondanks zijn faam, absoluut "geen echte deejay" noemen...

Peter en Gerrit

Sedert 1999 werkt Peter al samen met Gerrit Kerremans het begon met de afrekeningsfuiven van Studio Brussel: "toen merkte ik al dat je ook voor een discobar kan staan en de mensen nog wat zotter maken", zegt Peter. "Dat is toen geëvolueerd naar de Loveshow, die we samen hadden. En toen kwam het idee van de No-Dj show die we nu al een tijdje samen doen. Zoveel gebeurt het echter niet, dat je me in deze vorm ziet, gewoon door tijdgebrek".

Dj Flamand

Van de Veire gaf ook een 15 minuten een echt dj optreden waar hij Vlaamse platen draaide in een wielrenners pakje: Dj Flamand is afgeleid van zijn Café Flamand show, die hij samen met Niels Wiels en een 6-koppige liveband brengt, als ode aan 50 jaar Nederlandstalige muziek.

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: Ethel De Meyer)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    Kinderen    Jongeren    Evenementen    Sint-Michiels    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag