Showbiz

Stany Crets: sedert enkele jaren is duvel mijn favoriete drank


Audio Reportage

Blankenberge, donderdag 26/7/2012. Op de premičre van het Witte Paard ontmoeten wij Stany Crets, die "aan blankenberge heel wat leuke jeugdherinneringen over houdt: ik ging overal binnen waar ik niet binnen mocht, ik gaf mij altijd uit voor twee jaar ouder, zoals ik op het scherm ben, ben ik ook een beetje in werkelijkheid… Ik vind je moet je grenzen altijd een beetje verleggen".

Debbie en Nancy

Stany onthulde ons, dat in oktober Debbie en Nancy terug komt op VTM, en verder blijft hij musicals produceren, "zoals in februari een musical voor de musical van Vlaanderen in de stijl van Assepoester die ik zelf geschreven heb. Ik schrijf, regisseer en acteer en ik kan niet kiezen tussen die drie, ik doe waar ik zin in heb, wat dat betreft een homo-universale. Peter Van Den Begin waar ik al heel veel deed en nog zal doen is in het persoonlijke leven een hele goeie vriend, dat kan ik niet ontkennen."

Duvel

"Duvel is sedert enkele jaren mijn favoriete drank, maar het is een moeilijken he… Op een bepaald moment ga je over een grens…," weet Stany. Hij won in 2004 het televisie programma De Slimste Mens ter Wereld en in 2011 verloor hij de finale van De Aller Slimste Mens ter Wereld van Bert Kruismans. "Maar laat Pieter Aspe ons voorbeeld zijn en nog enen drinken…" zo besluit hij het interview!

(EC-Eigen Berichtgeving)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Theater    Media    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag