Showbiz

Garry Hagger brengt na 4 jaar Klassiek in Pop uit


Audio Reportage
Garry Hagger brengt na 4 jaar Klassiek in Pop uit
Nationaal, zaterdag 28/7/2012. Sinds hij in 1985 een dikke nummer één hit scoorde met "Het allermooiste" is Garry Hagger niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekwereld. Vanaf dan stapelden de successen zich snel op: zijn album "Romantic Slows" in 2000 haalt nummer één in de Ultratop albumlijst. De tv specials rond zijn albums "My Life" en "Las Vegas" worden druk bekeken en de albums verkopen als zoete broodjes. Ook zijn versie van "Caruso" werd een topper en zijn duetten met Merrill Osmond, van de legendarische Osmond Brothers, en Ben Cramer worden flink gesmaakt.

Eindelijk Nieuw album

Na 4 jaar is er nu eindelijk een nieuw album van Garry Hagger. Het maken van "Klassiek in Pop" heeft dan ook heel wat tijd en energie gevraagd. Er werd een selectie gemaakt van klassiekers die al decennia worden gezongen in opera's, operettes, musicals en klassieke concerten. Allemaal composities die nog niets van hun glans verloren hebben.
Het was voor de zanger met de diepbronzen stem een grote uitdaging om een project aan te gaan waarin het klassieke wereldrepertoire aan bod komt. Het is niet voor niets dat mensen uit de entertainmentsector Garry Hagger met overtuiging één van onze beste Vlaamse zangers noemen.

Productie

Mary Boduin, tekstschrijfster van onder meer Ann Christy, en Bart Herman zorgden voor de teksten. Alain van Zeveren (The Radios) had de muzikale leiding. Marc De Coen tekende voor deze knappe productie. Er werd van "Klassiek in Pop" ook een tv special opgenomen.

(Erik Clyncke-Eigen Berichtgeving/Foto: Toon Walleyn)

FN
Meer op www.garryhagger.be
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Concert    Rock/Pop/...    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag