Showbiz

18e Klinkers gestart


Audio Reportage
18e Klinkers gestart
Brugge, zaterdag 28/7/2012. Op de Burg is Klinkers van start gegaan. Het festival dat in de voorbije jaren steeds meer een eigen stijl en publiek wist te vinden werd door geestelijke vader cultuurschepen Yves Roose (sp.a) geopend. Ondanks het feit dat het festival omwille van improvisatie aanvankelijk een aarzelende start nam, is Roose tevreden met de plek waar Klinkers nu staat in de Vlaamse zomerkalender.

Kalender

Tijdens de gratis concerten op de Burg wisselen staan onder meer Lady Linn, The Scabs en Josť James op het programma daar waar de betaalde Klinkers Intiem concerten op het binnenplein van Gruuthuse het houden bij atmosferische concerten.

Comedyshows.be presenteert met Klinkers Comedy weer een combinatie van nieuw en gevestigd comedytalent met onder meer Win Helse en in het Astridpark is er weer Vama Veche, Klinkers For Kids met theater, verhalen en circus en uiteraard is er ook dit jaar weer de openluchtbioscoop Howl's Moving Castle en Bonny & Clyde.

Met Klinkende Kroegen worden vooral de Bruggelingen zelf aangesproken terwijl het super afsluitende van Benenwerk met meerdere podia, verspreid over de binnenstad de grootste dansvloer van Vlaanderen aanbieden aan de ruime regio.

(EC-Eigen Berichtgeving-Foto: EC)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Concert    Evenementen    Politiek    sp.a    Yves Roose    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag