Showbiz

Jonas Van Geel gaat ook Walter Grootaers neerzetten in Tegen De Sterren op


Audio Reportage

Blankenberge, donderdag 26/7/2012. Op de première van het Witte Paard liepen wij ook Jonas Van Geel tegen het lijf. Jonas werd vooral bekend met het programma Tegen De Sterren Op waar hij imitaties voor zijn rekening naam van onder andere Erik van Looy en Caroline Gennez.

Youtube

"Typetjes nadoen begint voor mij met wat youtube filmpjes bekijken en je probeert het zo goed mogelijk na te doen, het is een vervellende uitdrukking maar het gaat toch over nadoen. Binnen de crew van Tegen De Sterren Op doen wij het elk op ons eigen manier maar we spreken wel af wat we samen gaan doen en niet gaan doen. Voor het nieuwe seizoen brainstormen we samen wat we gaan doen en niet gaan doen, vooral welke typetje zijn hot voor het moment en welke niet."

Nog steeds aan het groeien

Jonas is wel nog steeds aan het groeien, "er zijn nu éénmaal typetjes die je liggen en andere dan weer niet... Reggy en Crisphoff lagen me wel het afgelopen jaar... Voor het komend seizoen, daar mag ik nog niet veel over zeggen. Het verrassingseffect is belangrijk, maar de Kreuners zullen wellicht langs komen...," geeft Van Geel mysterieus aan.

Jonas studeerde in 2006 af aan het Herman Teirlinck Instituut als acteur. Na zijn studies deed hij vier jaar theater bij zijn eigen theatergezelschap Het Zesde Bedrijf. Na gastrollen in series als Witse, Flikken en Goesting, breekt Jonas in 2010 door in het komische programma Tegen de Sterren Op. In 2011 dook hij ook op in het programma Kiekens en hij heeft ondertussen ook een vaste rol in de zonen van Van As die een tweede seizoen aan het opnemen is.

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: Toon Walleyn)

FN
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    Media    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag