Showbiz

Witte Paard start volgende 75 jaar in stijl


Audio Reportage

Blankenberge, zaterdag 14/7/2012. Om de 75-ste jubileumeditie te overtreffen moest Het Witte Paard deze zomer met iets speciaals op de proppen komen: na Katrina in 2010 en The Gibson Brothers vorig jaar, zullen deze zomer niet één maar twee internationale toppers het beste van zichzelf komen geven in de mythische revuetempel. Precious Wilson (ex-Eruption) & Eric Conley (The Barry White Experience) zijn deze zomer naar Blankenberge afgezakt. Precious brengt haar grootste hits zoals 'I can't Stand the rain' & 'One Way Ticket' en Eric Conley een muzikaal eerbetoon aan zijn te vroeg overleden idool. Ook de Vlaamse soul - & discodiva Sandrine is van de partij.

Never change a winning team

Daarom krijgt het publiek in 2012 de publieksfavorieten van de voorbijgaande jaren terug: het duo Jeroen Maes en Nele Goossens brengen komische, bijwijlen hilarische sketches. Het Witte Paard veteranen Daisy Thys (Amika,Annie,Thuis), Dimitri Verhoeven (Dracula, Bakelietjes, Kuifje) en nachtegaal Katy Satyn (Eurosong 2008) vervolledigen de affiche met coming talenten zoals de Celini Brothers.
Historie
Het Witte Paard zorgt al vier generaties lang voor topamusement in de zomer. Sinds het prille begin in 1936 liepen de revues jarenlang in Oostende, Knokke en Blankenberge, waar alle grote namen uit de Vlaamse showwereld naam maakten of hun reputatie bevestigden. S
Sinds enkele jaren is het Witte Paard Facility Center uitgebreid met het 4-sterren hotel Pantheon Palace en het restaurant De Kotee Jardin. Onlangs kwam daar nog 't Colisée kusttheater bij en de uitbating van de verschillende zalen in het casino van Blankenberge.
Het Facility Center wordt regelmatig gebruikt voor meetings, seminaries, teambuildings en privéfeesten, maar in de zomer blijft de focus op de revueshow.

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: Erik Clyncke)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    Theater    Dans    Muziektheater    Humor    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag