Showbiz

De Joeri steelt weer de show op Gsm-werpen


Audio Reportage

Nationaal, maandag 23/7/2012. Jan Van Looveren -voor de JimTV kijkers beter gekend als De Joeri- was afgelopen weekend volledig in zijn nopjes bij het Gsm-werpen, een evenement dat op zijn naam geschreven staat.

"Soms denk ik wel nu ben ik eruit gegroeid de Joeri is niet meer voor mijn leeftijd… Maar het ego is groter, vanaf ik dat frakske en die broek aandoe, denk ik moet ik dat nu nog wel doen, maar ik antwoord meteen ook vol overtuiging ja: het typetje blijft maar marcheren ook al heb ik daar geen uitleg voor".

Tweede seizoen zonen van Van As

Jan onthult ons dat er een tweede seizoen van de zonen van Van As komt. Het is een toffe bende, waar ik graag terug een seizoen mee zal opnemen. Verder zijn er nog dingen hangende waar ik weinig over kan vertellen, maar we zijn altijd zelf wel met iets bezig te bedenken of te creëren.

Woestijnvis

De komst van Woestijnvis kan ik alleen maar toejuichen. Ik doe mijn hoed af voor mensen die iets ondernemen en het risico aan durven en het kan voor ons alleen maar goed zijn… Ze zullen sowieso mensen moeten aantrekken om hun twee zenders (VT4, VIJFTV) te vullen en daar kunnen wij enkel maar beter van worden!

(EC-Eigen Berichtgeving/foto: Ds-photography)

FN
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    Media    Opinie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag