Showbiz

Jeroen Maes straks in West-Vlaamse komedie


Audio Reportage
Jeroen Maes straks in West-Vlaamse komedie
Blankenberge, maandag 16/7/2012. Ook dit jaar nemen de publieksfavorieten van de voorbijgaande jaren - het duo Jeroen Maes en Nele Goossens - opnieuw een glansrol toebedeeld in de vele komische sketches: na 4 jaar samen in het Witte Paard klikt het meer en meer 'we hebben niet veel nodig om elkaar te verstaan en dan daar in door te werken' zegt de Bruggeling. Het is heel leuk om met zo iemand samen te werken, je niet moeten schamen voor iets, het gaat heel vlot en van zelfs.

Biografie

Maes studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en begon zijn carrière op het kleine scherm als "Freek" in de VTM-serie "Wat nu weer?!" en als '"Steven'" in in de vrt-serie "Thuis" en diverse gastrollen in andere series. Hij maakte met succes ook de overstap naar het musicalgenre en was te zien in de musicals "Annie", "Pallieter", met als meest in het oog springende musicalrol als "Tante Sidonia" in "Suske en Wiske". Vorig seizoen was hij te zien in de musical "Oliver" als "Mister Sowerberry".
Jeroen was ook jarenlang zanger bij de VTM-soapband en 'De Canzonissima's'.

West-Vlaams

Hij speelde reeds 8 zomers in de zomerrevues van 'Het Witte Paard' te Blankenberge en wil ook nog op een andere wijze dicht bij zijn geboortestad -waar hij overigens weinig meer komt- profileren: er wordt gewerkt aan een avondvullende komedie in het West-Vlaams. Ondanks het feit dat er voorlopig geen televisiewerk voor Jeroen Maes in zit hoopt hij ooit een rol in het West-Vlaams op televisie te kunnen versieren…

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto:EC)

De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Media    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag