Showbiz

Guillaume Devos: na Familie in de politiek of het onderwijs


Audio Reportage

Blankenberge, vrijdag 20/7/2012. Op de première van het Witte Paard botsen wij ook op Guillaume Devos. De populaire Pierrot uit de reeks die 2 maanden geleden van de buis verdween...

Familie

Na zes jaar is het tijd voor andere dingen, ik wil proeven van nieuwe dingen en wat audities doen voor andere dingen. Moest de personage van Pierrot terug komen na enkele jaren dan zou ik willen dat de personage wat meer kloten aan zijn lijf geeft! Hoe dan ook ik denk nu zeker niet aan terug komen…Na mijn weggaan uit de reeks heb ik van alles vernomen en te weten gekomen, ik heb nog met een aantal collega's contact en dat noem ik hele goeie vrienden!
Tussen de lijnen is er duidelijk te horen dat er een haar in de boter zit bij familie!

Politiek

Guillaume is één van de weinige die durft te zeggen dat het televisielandschap in crisis is, maar het gaat overal slecht in de muziek, in de TV, kortweg overal…
En dan komt de verborgen politicus in Guillaume naar boven: Ze hebben ons al genoeg gekloot' zegt hij met verheven stem 'ik ben het beu op alles een procent te moeten betalen, belastingen enz… Mensen die hard werken voor hun geld moeten heel veel afgeven, voor wat,voor wie, waarom?!

Specifieke leraren opleiding

Guillaume start in september met de specifieke leraren opleiding aan het CVO IVO met de bedoeling les te geven aan het koninklijk conservatorium waar hij ooit zelf les volgde. Tijdens zijn periode aan het conservatorium speelde hij l mee in verschillende theaterstukken waaronder "De ziekte die jeugd heet" en "Slechte invloed"
Het is dus eventjes gissen wat we in de toekomst van Guillaume mogen verwachten.
In de politiek, als acteur, als zanger of als leraar...

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto:Toon Walleyn)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Media    Politiek    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag