Nieuws uit de Brugse regio

Brugse D.E.V.E. Gallery viert 1 jaar met uitwisselingsproject

Op de agenda voor Bruggemaandag, 18/6/2012:

Audio Reportage
Brugse D.E.V.E. Gallery viert 1 jaar met uitwisselingsproject
Brugge, woensdag 13/6/2012. Op 8 juni 2012 ging in D.E.V.E. Gallery aan de Kolenkaai 70 in Brugge de opening door van de tentoonstelling Het Jonge Rusland- 2012. Samen met de Russische Stichting voor Sociaal en Cultureel Initiatief en de Brugse Academie zorde de galerij er voor dat jonge Russische schilders voor een vijfdaagse masterclass naar Brugge kwamen, waarbij ze schetsen maakten van de stad in open lucht en enkele gezamenlijke workshops met studenten van de Brugse Academie.

Konstantin Grachev, docent aan het Academisch instituut van St-Petersburg leidde de workshops samen met Ann Vrielinck van de Brugse Academie en voor hem was het een leerijk proces. Filip Soutaer, de directeur van de Academie, ziet ook mogelijkheden voor verdere uitwisseling: in het najaar gaat alvast een groep Brugse studenten naar Sint Petersburg.

De gemaakte schetsen te zien in D.E.V.E. Gallery tot 17 juni 2012 en is geopend van woensdag t.e.m. zondag telkens van 14u tot 19u. Adres: Kolenkaai 70, 8000 Brugge - D.E.V.E. Gallery.

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Kunst    Tentoonstelling    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag