Nieuws uit de Brugse regio

Ook sp.a start verkiezingsjaar

Ook sp.a start verkiezingsjaar
Brugge, zondag 29/1/2012. Ook op de nieuwjaarsreceptie van de SP.a brugge, die plaats vond in de Biekorf werd een druk verkiezingsjaar gelanceert. Renaat Landuyt stelde in zijn toespraak dat "de campagne nog maar begonnen is en dat nu al blijkt dat er overgenomen wordt, 'maar we hebben altijd gezegd dat alle andere partijen gebruik mogen maken de resultaten van van de Brugse Bevraging. We vragen niet liever. Zo wordt 2012 effectief een voorbereiding voor een nieuw beleid vanaf 2013 en vandaar dat ik vandaag nog een publieke suggestie aan toekomstige partners wil doen: de Bruggeling vraagt meer aandacht voor het wonen. Voor de uitbouw van cultuur hebben we 'Brugge Plus', wonen verdient een 'Brugge Min', met de min van minder duur."

Samenwerking

"Niemand, geen enkele partij zal zijn eigen wil kunnen opdringen en we zullen dus moeten overeenkomen", stelt Landuyt vanst. "Voor mij blijft het een politieke deugd om overeenkomsten te maken. Ik heb geen nood of boodschap aan het grote gelijk."

Geen pensioen

Landuyt wees er in een persoonlijke noot tot slot op, dat hij "reeds één dag 53 jaar oud is. Zolang pensioen op 65 blijft, betekent dit dat ik nog 12 jaar kan werken in en voor Brugge, na 20 jaar werken in Brussel voor Brugge."

(EC-Eigen Berichtgeving)

Kijk ook naar de agenda van Brugge Vandaag
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Ruimtelijke Ordening    Politiek    sp.a    Renaat Landuyt    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag