Nieuws uit de Brugse regio

Feestcomité Zeebrugge smeedt nieuwe plannen


Audio Reportage
Feestcomité Zeebrugge smeedt nieuwe plannen
Zeebrugge, maandag 23/1/2012. Het feestcomité Zeebrugge gaat een nieuwe richting uit. Dat bleek op de voorbije nieuwjaarsreceptie van het comité in het Zeebrugse gemeentehuis, waar voorzitter Michel Monbaliu de plannen voor het komende jaar toelichtte.

Afgelopen jaar zijn er een 30 tal activiteiten geweest en aan een 20 tal is er een medewerking verleend. In juli en augustus zijn er de boot- en bus weekends, waar voorzitter Monbaliu dit jaar een gemiddelde van 40 deelnemers wil halen. Monbaliu bedankte ook zijn ploeg, die er altijd is vol inzet bij elke activiteit en dit jaar is er zeker heel wat werk voor de boeg: op zondag 4 maart is de herdenkingsmis ter gelegenheid van de de 25ste verjaardags van de ramp van de Herald of Free Enterprise, op zondag 15 april de tratidionelec activiteiten rond St-Georgesday en op zondag 24 juni de visserijfeesten. In de zomerperiode komt de jeugd aan zijn trekken.

Samenwerking

Sedert 2 jaar worden Zwankedamme en Lissewege zo veel mogelijk betrokken bij de activiteiten en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Dit jaar zalonder meer een gezamenlijke bus worden ingelegd naar de Night of the Proms.

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: EC)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Zeebrugge    Lissewege    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag