Showbiz

Frank Valentino wil zijn humoristische zijde verder ontwikkelen

Frank Valentino wil zijn humoristische zijde verder ontwikkelen
Brugge, zaterdag 8/10/2011. Frank Valentino, Franky Verrecas (Brugge, 3 september 1957) in het dagelijks leven, mag de voorbije maanden dan wel een overdrukke agenda hebben gehad, dat betekent niet dat hij zijn vrienden van het Brugse revuegezelschap Zonnestraal, de laatste Brugse revue, in de steek laat. Integendeel: Frank Valentino wil zijn humoristische zijde verder ontwikkelen en daar hoort de Brugse revue duidelijk bij.

Zwarte Lola en Eddy Wally persifleren

Ook dit jaar keek hij “reikhalzend uit naar de reeks voorstellingen, omdat ze hem toelaten ook andere dingen te doen naast het zingen... In 1995 heb ik hier in De Dijk nog een two man show gedaan met Dirk Van Vooren, en toen had ik ook al een groot aandeel in de komische dingen. We deden alles samen,... en toen dacht ik al: met dat komische moet ik meer gaan doen... Ik heb ook al een paar jaar een show met Marino Macaroni, die ook hier de regisseur is vanavond en vandaar dat we ook hier twee items in de show gooien: een beetje een verkleedpartij met Eddy Wally, Zwarte Lola (Foto) en K3 die de revue passeerden.”

Twee CD's in de maak

Frank Valentino viert binnenkort dat hij 30 jaar op de planken staat. Hij werkt momenteel hard aan twee CD's die zijn 30-jarige loopbaan in de verf moeten zetten: één in het Nederlands en één in het Engels...”, besluit Frank Valentino.

(EC-Eigen Berichtgeving)
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie

Reageer via Facebook of twitter