Showbiz

Guillaume Devos pendelt tussen Shakespeare en Familie

Guillaume Devos pendelt tussen Shakespeare en Familie
Nationaal, zondag 24/7/2011. Een acteur speelt in zijn leven nogal wat verschillende rollen als het goed zit en wat dat betreft scoort Guillaume Devos wel bijzonder goed; momenteel pendelt hij als het ware tussen de sets van Shakespeare in het Fakkeltheater en Familie bij VTM. Veel verscheidener kan wellicht niet...

Al van kindsbeen

"Ik speel eigenlijk al toneel van toen ik 12 of 13 was en ik heb mij eigenlijk nooit afgevraagd wat ik wilde worden later. Dat was een evidentie. Ik maak het secundair onderwijs af en dan ga ik naar het Conservatorium...," zegt Devos.

Na zijn opleiding in dat Conservatorium speelde Guillaume Devos mee in de musical Dracula en in het toneelstuk Amadeus en volgden gastrollen in Spring, De Kotmadam en Mega Mindy. Momenteel is hij ondermeer te zien in Familie als Pierrot Van den Bossche: "Het komende seizoen krijgen we weer heel wat onverwachte wendingen die de mensen op het eerste zicht niet zullen begrijpen. Het is voor ons ook wat raar, maar momenteel bijvoorbeeld zijn we aan het opnemen alsof het Kerst en nieuwjaar is en zitten we daar dan met dikke jassen en mutsen aan op de set."

Theater en muziek

"Momenteel sta ik ook in het Fakkeltheater in Antwerpen op toneel in Hamlet van Shakespeare, en ik ga ook weer met een nieuwe groep zingen. Er staat dus heel veel te gebeuren en ik heb er ook veel zin in..." glundert Devos.

(EC-Eigen Berichtgeving-Foto: DS Photography)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Showbiz    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie

Reageer via Facebook of twitter