stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=39875
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Adecco organiseert gratis 10-daagse opleiding voor verkoopsmedewerkers

Nieuws
Brugge, vrijdag 17/10/2014. Uitzendkantoor Adecco organiseert binnenkort een gratis 10-daagse opleiding voor verkoopsmedewerkers. Daarmee wil de onderneming, volgens de Brugse kantoormanger Anja Vandenbroucke, inspelen op de duidelijke nood aan gedreven verkoopsmedewerkers.

Slaagkans 7/10

Het gaat om een gerichte verkoopsopleiding, om kandidaat-verkoopsmedewerkers die geen of weinig ervaring hebben maar wel gepassioneerd zijn door verkoop, makkelijker aan een passende job te helpen. De opleiding bestaat uit een leuke mix van klantvriendelijke communicatie, commerciŽle training, visual merchandising & kassabeheer en wordt georganiseerd ism PMO (Unizo) en VDAB. Het zijn ook geen saaie lessen, maar vooral interactieve dagen met gesprekken, filmpjes, oefeningen, rollenspellen en workshops,' zegt Anja Vandenbroucke. 'En na deze 10-daagse opleiding zijn een 3-tal stagedagen voorzien in de deelnemende zaken in de omgeving. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat en uit eerdere opleidingen blijkt dat we een slaagpercentage hebben van 70%: 7 op 10 van de kandidaten heeft na de cursus werk, vaakin het bedrijf waar ze tijden de cursus stage hebben gelopen."

Adecco organiseerde reeds met succes Retail Schools voor verkoopsmedewerkers en assistent-filiaalhouders in Aalst, Gent, Oudenaarde, Leuven, Genk, Antwerpen, Turnhout en Brussel. Behalve Brugge staat ook Turnhout op de planning dit najaar.

Praktisch

e Brugse Retail School vindt plaats van 18 november t.e.m. 6 december 2014 bij VDAB Brugge, Koning Albert I-Laan 1.2. De opleiding is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt tot 12. Kandidaten (m/v) kunnen zich aanmelden in het Brugse Adecco kantoor in de Smedenstraat 57, telefonisch op 050 44 61 30 of meer info opvragen door te mailen naar brugge301@adecco.be.

Bedrijven die meer info willen, kunnen contact opnemen met Anja Vandenbroucke, Branch Manager Adecco Brugge: 0478395426 of Anja.vandenbroucke@adecco.be.

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com