stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=38187
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Ook Brugse bands voor het goede doel op Berkpop

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 24/5/2014:
Cultuur
Brugge, woensdag 21/5/2014. Ook Brugse bands staan op zaterdag 24 mei op het programma op een heus benefietfestival, 'BerkPop' voor het goede doel. Berkpop wordt georganiseerd door Kelly Vandepitte en Sara Driesse, samen met enkele van hun collega's, ten voordele van WOTC De Berkjes, een centrum voor kinderen met gedrag- en emotionele problemen, waar ze door besparingen in de subsidies naar andere wegen moeten zoeken om de werking mogelijk te maken, zonder extra kosten te moeten doorrekenen aan vaak al beproefde ouders...

Middaganimatie

In de namiddag is een echte familieaangelegenheid met springkasteel, wafels & ijsjes, visput, grime, warme en frisse drankjes en veel vrolijke muziek van onder meer Maxine, Fré Hopsakee en coverband Sounds Familiar!

Rock en pop

De avond heeft dan weer een hoog rock'n rol-gehalte met onder meer de Brugse band Dollarqueen (foto); Gene Thomas; Johnny's Casual Backup; Basics, de verschijning van Humo's Rock Rally 2000 uit Tielt; de humor van David Galle, en de Brugse DJ Jona.

Place to Be is Wotc De Berkjes, Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels.
Je kan best vlakbij parkeren in Tillegembos aan de Witte Molenstraat van waar er wegwijzers richting de tent zullen staan.

Berkpop
zaterdag 24 mei van 14u tot 4u
Torhoutsesteenweg 511, 8200 Sint-Michiels
parkeren in Tillegembos

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN
Meer op www.berkpop.be

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com