stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=37902
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Brugse rockband Transcoder loopt en verkoopt T-Shirts voor het goede doel: MUCO

Nieuws
Brugge, zondag 4/5/2014. De Brugse rockband Transcoder neemt dit jaar deel aan Dwars Door Brugge. Niet alleen om hun fysiek op het podium wat aan te scherpen, maar ook en vooral voor het goede doel: Met hun deelname sponsoren ze de Vereniging voor Strijd Tegen Mucoviscidose (MUCO) . Voor de gelegenheid lieten ze een T-shirt ontwerpen en de opbrengst daarvan gaat integraal naar MUCO.Zo bewijzen ze dus dat hun rock–'n–rollhart niet alleen oorverdovend hard klopt – en na 15 km lopen straks zeer waarschijnlijk nog iets harder - maar vooral dat het ook op de juiste plaats zit.

Toen bij een vriendin van Jan Van Acker, de zanger van de band de ziekte werd vastgesteld en zij dus van nabij geconfronteerd werden met de gevolgen en vooral de impact van de ziekte op de patiënt en familie en vrienden, besloot hij actie te ondernemen. Het (voor een aantal bandleden vrij overmoedige) idee, om deel te nemen aan Dwars door Brugge, die dit jaar op zondag 11 mei doorgaat. Aan de conditie wordt inmiddels gewerkt en om hun steun aan Muco extra te verzilveren, besloten ze een sponsoractie op poten te zetten. Met de slogan 'Run For Air' lieten ze een speciaal T-shirt ontwerpen waarvan de opbrengst integraal naar Muco gaat.

Oproep

Deelnemers aan Dwars Door Brugge en sympathisanten worden bij deze van harte opgeroepen een T-shirt te kopen en zo het werk van Muco en sportieve prestaties van Transcoder mee te ondersteunen. Een T-shirt kost 20 euro en kan besteld worden via de Facebookpagina van Transcoder of per e-mail (zie links hieronder). Transcoder roept de fans van de band alvast ook op om mee te lopen...

Transcoder, dat zijn Jan Van Acker (zang), Steve Lehnen (gitaar), Francis Isebaert ( gitaar), Miguel Wensch (bas) en Minco De Bruin (drums).


(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.facebook.com/transcoder.be

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com