stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=32294
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2020 Stadsomroep.com

ABBA-gekte losgebasten bij première van Mamma Mia

Showbiz
Oostende, woensdag 20/7/2011. Gisterenavond is in Oostende de première van de hitmusical ' Mamma Mia' doorgegaan in het Casino Kursaal. De première lokte heel wat BV's naar Oostende zoals Guillaume Devos, Willy Sommers, Martine Jonckheere, en vele anderen en de Mamma Mia gekte blijkt ook bij het grote publiek nu al helemaal losgebarsten want Peter Monbailleu, de Vlaamse promotor van de grootste hitmusical ter wereld op dit moment, kon melden dat er nu al meer dan 30.000 tickets verkocht zijn voor de voorstellingen in Oostende.

Na lange wfoto: DS_Photografiekeg

"Het was niet simpel om de show hier te krijgen. Er is drie jaar aan gewerkt: eerst onderhandelen over de productie, de marketing, Het moet technisch mogelijk zijn en er wordt sterk gelet op het team dat achter het evenement staat. Oostende heeft de de enige zaal waar dit kan in de regio... Als we zo een show willen zien dan moeten wij normaal in Parijs of heel misschien in Brussel. Nu staat ze hier in Oostende: dat is toch fantastisch", glundert Monbailleu, die de première van helemaal achterin de zaal volgde, en zag dat het goed was...

ABBA blijft actueel

De muziek van ABBA, die in een nieuw jasje werd gestoken, blijkt dus nog steeds te boeien. Zang, dans, humor, kostuums, scenario en aankleding: het was op en de staande ovatie van het publiek was meer dan verdiend.

(EC-Eigen Berichtgeving/foto: DS_Photografiek)
Meer op www.mammamia2011.be

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2020 Stadsomroep.com