stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=32272
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Jean-Marie vreest niet voor zwarte gat na serie De Pfaffs

Showbiz
Nationaal, donderdag 14/7/2011. De realitysoap de Pfaffs van VTM, waarin reeds sedert 2002 het dagelijkse leven van de ex-doelman en zijn familie wordt in beeld gebracht stopt dit najaar. Het reilen en zeilen van Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen en hun drie dochters wordt dan weer een privé kwestie.

Positieve balans

"Ik kijk zeer positief terug op die voorbije jaren. Wij zijn geen acteurs en het is een groot succes dat we dit zo lang hebben kunnen doen. Het heeft ons ook hele mooie beelden van de familie opgeleverd: trouwen, geboorte, de dood van bompa: dingen die elke familie meemaakt", zegt Jean-Marie. "Ik heb nooit een gebrek aan privacy gehad: ik heb niets te verstoppen. Van sinds ik 16 jaar was werd ik bij Beveren al met de camera gevolgd. Ik heb er nooit geen probleem van gemaakt."

Camera's ook niet missen

"Ik ga de camera's ook niet missen. Ons leven zal gewoon zo verder gaan zoals je gezien hebt in de serie. Dat zal niet veranderen. Ik heb mijn hele leven toen men mij vroeg voor een interview, nu ook, gekeken of ik tijd had. En als ik geen tijd had ging het niet door. Jean-Marie is zo, dat zal niet veranderen," besluit de grootste Belgische doelman ooit...

(EC-Eigen Berichtgeving/Foto: EC)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com