stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=30355
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Bouw van All Seasons hotel Zeebrugge gestart

Nieuws
Zeebrugge, donderdag 10/6/2010. Deze middag hebben Vlaams Minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) en schepen Mercedes Van Volcem (Open VLD) de laatste funderingspaal geheid van een nieuw All Seasons Hotel in Zeebrugge. Het hotel van de groep Industrie Hotelière vormt de eerste fase van wat binnen enkele jaren het grootste vrijetijdscomplex aan de kust zal zijn.

Met 58 All Seasons kamers en 274 suites van het Harbour Garden Resort en het congres- en vrijetijdscentrum, samen goed voor een investering van ruim 50 miljoen euro richt de onderneming zich naar individuele zakenlui, meetings, incentives en individuele toeristen. Het hotel zal zomer 2012 de deuren openen.

Drie onder één dak

Op de hoek van de Kustlaan en de Isabellelaan bouwt Industrie Hotelière (InHo) samen met de hotelgroep Accor, die onlangs in Brugge het grootste hotel opende, 58 kamers en familiekamers/suites . All Seasons is het jongste hotelconcept van de Accor hotelgroep," vertelt Christophe Vanswieten, Het hotel biedt naast de de kamer, ook van een ontbijt à volonté, breedband internetverbinding en een convivialiteitszone met gratis drankjes, toegang tot internet en lectuur. Het merkt telt ondertussen meer dan 80 hotels.

"In de volgende fases moet op de site ook het Harbour Gardens Resort met 274 suites en een congrescentrum voor 300 personen komen," zegt Bart Slabbinck, projectmanager Industrie Hotelière.

(FN-Meegedeeld-Accor)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com