stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=30183
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2020 Stadsomroep.com

Tripadvisor.com: driewerf hoera voor Brugge


Brugge, dinsdag 4/5/2010. Brugge is op toeristisch vlak andermaal internationaal in de prijzen gevallen. Welgeteld één dag nadat het reismagazine van het vermaarde Amerikaanse "Smithsonian Institute" Brugge opnam in de top 20 European Destinations heeft tripadvisor.com Brugge maar liefst in drie categorieën bekroond, zelfs voor onze stad een nooit geziene prestatie.

Brugge staat op de 23 ste plaats van de beste bestemmingen wereldwijd van 2010 en op nummer 13 binnen Europa. Bovendien geldt Brugge ook de 9e meest romantische bestemming...

Tripadvisor is een user generated content reiswebsite die van meer dan 30 miljoen bezoekers kritieken heeft ontvangen en verwerkt. Het is daarmee één van de meest bezochte reiswebsites ter wereld waar gebruikers hun reiservaringen uitwisselen. Ruim 38% van de bezoekers op Trip Advisor zijn overigens Amerikanen, wat de Brugse opmars des te opmerkelijker maakt, want Brugge heeft op de Amerikaanse markt een relatief minder belangrijke status.

Schepen voor Toerisme Jean-Marie Bogaert is in elk geval de wolken: "Deze erkenning met wereldwijde uitstraling laat Toerisme Brugge toe het felbegeerde logo van Trip Advisor als kwaliteitslabel mee te nemen in de internationale marketing."

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer op www.tripadvisor.com/TCDestinations-cTop25-g1

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2020 Stadsomroep.com