stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=22391
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Gerechtszaak Navarra-Stad Brugge stopt helemaal niet


Brugge, maandag 3/9/2007. Michel Maertens, directeur van het hotel Navarra, ontkent met klem dat hij berust in de uitspraak in het kortgeding van 13 juli 2007 inzake het Café Relax. Het stadsbestuur van Brugge had eerder deze middag een persbericht in die zin verspreid. Maertens begrijpt het bericht niet en beschuldig burgemeester Patrick Moenaert van "platvloers politiek opportunisme".

De uitbater van Hotel Navarra klaagt al jaren over de geluidsoverlast van het naast zijn hotel gelegen café Relax, waardoor zijn klanten ontevreden zijn. In een aantal rechtstreeks grenzende kamers werden meermaals geluidspieken ver boven de toegelaten waarden gemeten, maar het stadsbestuur doet er niets tegen, en daarom is Maertens naar de rechtbank gestapt. De zaak ten gronde komt overmorgen weldegelijk voor de rechtbank en Maertens is allerminst van plan om in te binden, integendeel. Hij beschouwt het persbericht van de burgemeester als een zoveelste tactisch spel vanwege de stad om onder een schadevergoeding uit te komen.

(FN-Eigen berichtgeving)

-------------------------

Persbericht stad Brugge:

Gerechtszaak Navarra-Stad Brugge neemt een eind
 
Het stadsbestuur van Brugge verneemt via zijn raadsman in de zaak Navarra -Stad Brugge dat hotel Navarra berust in de uitspraak in het kortgeding van 13 juli 2007 inzake Café Relax. De voorzitter oordeelde op 13 juli 2007 dat de door hotel Navarra geëiste vorderingen jegens de Stad ongegrond waren. Hotel Navarra eiste het opleggen van muziekverbod in Café Relax tussen 22 en 6 uur en betaling van een dwangsom door het café en door de Stad bij niet naleving van het verbod.Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com