stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=20453
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Nieuw economaat voor Hotel- en Toerismeschool Spermalie


Brugge, donderdag 15/3/2007. Gisteren, woensdag 14 maart, is de grote verhuis gestart van het economaat van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie. "Het nieuwe economaat is afgewerkt en het resultaat mag gezien zijn. De vroegere locatie is omgetoverd tot een moderne, functionele werkruimte die voldoet aan de strenge eisen van het Federaal Voedselagentschap," zegt algemeen directeur Filiep Defraye.

De benedenverdieping omvat naast het ruime economaat 2 nieuwe klaslokalen en een moderne toegang naar het zelfbedieningsrestaurant. Op de bovenverdieping werden de kleedruimtes en het sanitair voor leraren compleet vernieuwd. Ook de nieuwe talenklas bevindt zich op de eerste verdieping. Totale kostprijs van het dossier 1,5 miljoen EUR. Een indrukwekkende investering!

Gedurende een jaar waren het economaat en de kleedruimtes ondergebracht in noodcontainers in de tuin van Spermalie. De verhuis is voor het personeel dan ook een echte verademing. Vandaag donderdag openent het nieuwe economaat officieel...

(SDG-Op Locatie)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com