stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=18251
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Brugse onafhankelijke lijst breidt verder uit


Brugge, dinsdag 22/8/2006. Ook Brugge Anders (BRAND) heeft besloten, om bij de verkiezingen van 8 oktober aanstaande, in het onafhankelijke kartel Bron&Decoorne te stappen.

'Ons programma en doelstellingen leunen daar dicht bij aan, maar wij behouden onze volledige onafhankelijkheid en zullen -wat het resultaat van de verkiezingen ook moge zijn- onze werking verder uitbouwen na de verkiezingen,' zegt Filip Carly van BRAND.

'Wij benadrukken een politieke drukkingsgroep te blijven met specifieke ideeŽn en eigen accenten, met als doel een doorbraak te forceren naar een fris en vernieuwend beleid. 20 jaar na de Brugse Democraten van Fernand Vandamme, voelen wij aan dat de kleurpolitiek Brugge weer schade toebrengt. Wij zullen daarom met vijftien personen, waarvan zes dames naar de kiezer stappen. De namen worden in afspraak met de coalitiepartner pas volgende week bekend gemaakt, om mogelijk beÔnvloeding uit te sluiten. Het gaat ondermeer over verschillende voormalige CD&V, VLD en SP.A leden, die staan voor een vernieuwende aanpak, weg van de traditionele politiek, met ťchte inspraak in plaats van waardeloze informatieronden.'

(FN-Meegedeeld-BRAND)


Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com