Nieuws uit de Brugse regio

Kinepolis open op 7 juli


Audio Reportage

Kinepolis open op 7 juli
Brugge, maandag 15/5/2006. In Sint Michiels nadert Kinepolis haar afwerking. "Brugge krijgt een bioscoop met 8 zalen, 1884 zetels, 600 parkeerplaatsen, een kleine interne horeca faciliteit en een cine-shop. Er zullen 40 personen te werk gesteld worden,' zegt Dier Thielemans, Theatre Maganger van Kinepolis Brugge. Kinepolis moet tegen 7 juli al open zijn. Dat is twee maanden eerder dan oorspronkelijk voorzien.

Zonder kaartjeskipper

Dank zij de laatste toptechnologie zal er ook geen ticketcontrole meer zijn aan de ingang van de zalen. Sensoren in de zetels zullen nagaan of iedereen heeft betaald. Zetels die overigens de breedste zijn in het land, en met de meeste beenruimte.

Bereikbaarheid

Kinepolis werkt momenteel nog steeds aan een akkoord met De Lijn om de bioscoop beter bereikbaar te maken met het openbaar vervoer, en heeft haar parkeerplaats overdag aan het stadsbestuur aangeboden als park en ride zone.

Kinepolis is de Belgische marktleider in de bioskoopmarkt en heeft in ons land bij 25 miljoen bioscoopbezoekers per jaar. Kinepolis ontstond in 1997 uit de fusie van de bioscoopgroepen Bert en Claeys.

(FN-Op Locatie)
Meer over Film    Horeca    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag