Nieuws uit de Brugse regio

Salubris wint Sales Award op 2e Dag van de Verkoper


Audio Reportage

Salubris wint Sales Award op 2e  Dag van de Verkoper
Beernem, zaterdag 29/11/2014. Vorige week werd door Syntra voor Bedrijf en Medewerkers (SBM) de tweede keer een 'De Dag van de Verkoper' georganiseerd. Volgens organisator Luc Verhaeghe, die daar het verkoopteam van Salubris uit Beernem lauwerde met de 'Sales Team Award 2014', is de bedoeling van het evenement de functie van verkoper te herwaarderen, wat verkoper blijkt een knelpuntberoep, hij heeft het over een kansenberoep, te zijn geworden... 'De verkoper is in de loop der jaren geleidelijk een aankoopcoach voor de klant geworden... Gewoon met een verkoopverhaaltje aankomen pikt de huidige klant niet meer...'

De tweede editie van het seminar 'De Dag van de Verkoper', dit keer onder het thema 'Think Marketing, Act Sales' ging door in Kortrijk Xpo waar sales professionals en bedrijven terecht konden voor een inspirerend middagprogramma dat werd afgesloten met de uitreiking van de Sales Awards 2014.
In de ochtend maakten verschillende bedrijven van de gelegenheid gebruik om op de eventlocatie een verkoopvergadering met hun sales team te houden.

Salubris

Gert Lathouwers uit Herentals ontving de trofee 'Verkoper van het jaar' en juryvoorzitter Frank De Lannoit overhandigde de Team Award aan Christine Van Hoorenweder, de zaakvoerster van Salubris, leverancier van onderhoudsproducten uit Beernem. Zij leidt als sales director een team van 9 sales medewerkers (foto) en de dynamische wijze waarop dit gebeurt alook de integratie van dienst na verkoop in het verkoopsproces zelf waren een paar van de redenen die de jury aanhaalde, voor het toekennen van de award.

(FN-Meegedeeld-SBM)
Meer op www.sbmopleidingen.be
Contacteren via mail nathalie.neirynck@sbmopleidingen.be
Meer over Economie    Onderwijs    Brugs Ommeland    Ondernemen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag