Cultuur en evenementen

51ste Bouwen Wonen Nu in de Beurshalle

Op de agenda voor Brugge tot zondag, 30/11/2014:

Audio Reportage

51ste Bouwen Wonen Nu in de Beurshalle
Brugge, zondag 16/11/2014. In de Beurshalle loopt momenteel de 51ste editie van 'Bouwen Wonen Nu'.

Het thema dit jaar is 'Levenslang actief wonen', zodat bouwprojecten van mensen vanaf de start al rekening houden met de mogelijke oude dag van de bewoners: 'mits kleine aanpassingen die weinig op niets kosten bij het moment van de bouw later dure aanpassingen kunnen vermijden en dus op termijn een meerwaarde voor de ,' zegt Piet Godderis, voorzitter van Bouwen Wonen Nu Brugge. Op de beurs staan vaklui, fabrikanten en verdelers over alle fasen van het bouwproces. Van plannen tekenen, tot bouwmaterialen, tot installatie van een nieuwe keuken of badkamer, en alles rond afwerking en decoratie. Uiteraard is ook alles aanwezig om van je tuin een succes te maken.

12000 Bezoekers

De beurs telt elk jaar zo'n honderd standhouders. 'Jaarlijks komen tussen de tien- en twaalfduizend bezoekers langs', zegt Piet Godderis, voorzitter van Bouwen Wonen Nu Brugge. Wat begon in 1963 onder de vleugels van het toenmalige NCMV in de Stadshallen onder het Belfort (toen werd zelfs een volledige prefabwoning gebouwd in de Hallen) is inmiddels in een partnerschap met UNIZO uitgegroeid tot één van de belangrijkste bouw-, interieur- en tuinbeurzen in de regio en heeft in die zin het Brugse niveau sterk overstegen.

Van de eerste steen tot de laatste euro

Wie praktische vragen heeft over z'n bouwproject, kan op dinsdag 25 november om 19.30uur langskomen in het Park Hotel aan de Vrijdagmarkt voor een infovergadering 'Van de eerste steen tot de laatste euro'.

Beurshalle, Brugge
21 november t.e.m. 30 november, uitgezonderd van 25 en 26 november.
De openingsuren van Bouwen Wonen Nu zijn telkens van 14u tot 19. Op vrijdagen van 14u tot 21u.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.bouwenwonennu.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Economie    Jongeren    Techniek    Binnenstad    Voetbal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag