Nieuws uit de Brugse regio

Signs Of Algorithm: mag het een beetje meer zijn?


Audio Reportage

Signs Of Algorithm: mag het een beetje meer zijn?
Brugge, donderdag 20/11/2014. Signs Of Algorithm is een vrij jonge band met enkele roots in de Brugse regio: bassist Laurens en gitarist Didier komen uit Brugge, de rest van de band zijn eigenlijk Oost-Vlamingen. Deze, een van de betere Metalcore/Deathcorebands van in de omstreken, is ontstaan in 2012. Hoe stevig dat klinkt kunne aangeven met de stelling dat ze 'opgegroeid zijn met rustige muziek als Metallica bijvoorbeeld,' en zij spelen dus "heel wat steviger: 't zijn andere tijden..."

De relatie tussen de bandnaam en wiskundige algoritmes blijkt te komen van het proces waarmee hun muziek tot stand komt, en is een idee van 'het genie van de band: gitarist Didier ...'

Ze hebben al heel wat shows gespeeld, zowel in België als in het buitenland, waar ze het podium hebben mogen delen met onder andere Heart In Hand (UK), Polar (UK), STAB (BE), Leng T'che (BE),… en vele andere.
Hun 1ste Europese tour ging augustus van start met optredens in Nederland, Polen, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en Frankrijk.

Op vrijdag 28 november 2014 staan Signs Of Algorithm samen met I The Breather, Shoot The Girl First en Novelists in JH Thope in de Sint-Arnolduslaan 28 in Sint-Michiels. Tickets via www.eyespyrecords.com

Laurens – Bas
Kevin – Gitaar
Didier – Gitaar
Frederick – zang
Erwan – Drums

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.facebook.com/SignsOfAlgorithm
Meer over Concert    Rock/Pop/...    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag