Nieuws uit de Brugse regio

Crowne Plaza Brugge wint Hotel of the Year Award Europe award

Crowne Plaza Brugge wint Hotel of the Year Award Europe award
Brugge, vrijdag 14/11/2014. Het Crowne Plaza uit Brugge heeft de prestigieuze prijs 'Hotel of the Year Europe 2014' gewonnen.

Tijdens de jaarlijkse 'Hotel Star Awards', die vorige week in Athene plaatsvond erkende InterContinental Hotels Group (IHG) hotels en managers voor hun uitzonderlijke prestaties, hun bijdrage aan de hotelindustrie en de lokale gemeenschap. De winnaars hiervan gelden als de best presterende hotels en managers in Europa en Lucas Bakx, General Manager van Crowne Plaza Brugge, mocht de prestigieuze prijs 'Hotel of the Year Europe 2014' ontvangen uit handen van Mrs Angela Brav, CEO van IHG Europa (foto).

Nieuwe investeringen
'Deze prijs is zowel voor het hotel als voor mezelf als manager zeer belangrijk', zegt Lucas Bakx. 'Het is een beloning voor het harde werk en een mooi resultaat van teaminspanning het afgelopen jaar! We streven constant naar verbetering om onze gast een onvergetelijk verblijf te geven. Bovendien is het een extra stimulans om het in de toekomst nog beter te gaan doen. Wij kunnen alvast vertellen dat wij de komende maanden zullen investeren in uw Crowne Plaza van de toekomst: '

(FN-Meegedeeld-CP/foto: ingezonden)

FN
Meer op cpbrugge.com
Meer over Economie    Toerisme    Horeca    Binnenstad    Ondernemen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag