Cultuur en evenementen

Ook dit jaar Zwarte Pieten op Brugse blijde Sinterklaasintrede

Op de agenda voor Brugge op zondag, 23/11/2014:

Audio Reportage

Ook dit jaar Zwarte Pieten op Brugse blijde Sinterklaasintrede
Brugge, zondag 16/11/2014. Op zondag 23 november 2014 komt de lieve Sint naar Brugge! Naar jaarlijkse gewoonte zorgt de Gezinsbond, dit jaar met wat extra steun van de Stad Brugge voor het feest ter ere van de goedheilige man. De Sint zal hier, ondanks verhitte gemoederen in Nederland, met zijn zwarte pietenbende omstreeks 13u45 per boot aankomen aan het seminarie aan de Potterierei in Brugge om van daar in een koets richting Burg te rijden waar de Stad de Sint zal ontvangen en waar Studio 100 voor een verrassende gast zal zorgen, zo garandeerde ons schepen Franky Demon die klaarblijkelijk goede relaties met Spanje onderhoudt. Nadien is er ook een spetterende zwartepietenshow in het Concertgebouw.

Programma

13u45: Vertrek van Sint per boot aan het seminarie, Potterierei te Brugge.
14u15: Aankomst van de Sint aan het "Stadhuis" met officiŽle verwelkoming door de Stad Brugge.
14u30: Stoet van de Sint en pieten, samen met de kinderen, naar het Concertgebouw.
15u30: Optreden "Grote zwartepietenshow" door vzw Artbij.

De intrede zelf is gratis maar wie de show wil bijwonen moet tickets kopen aan 6 euro voor leden van de Gezinsbond en 9 euro voor niet-leden. Hierbij komt 1 euro aan verzendingskosten. Tickets voor de "Grote zwartepietenshow" telefonisch bestellen op 050/31 12 81. Betalen op rekeningnummer BE91-7380-0809-5276 Gezinsbond Gewest Brugge met vermelding van naam, adres, lidnummer, aantal kinderen en aantal volwassenen.
Kaarten aan de deur van het Concertgebouw: voor iedereen 9 euro.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Concert    Theater    Dans    Kinderen    Geschiedenis    Evenementen    Politiek    CD&V    Franky Demon    Binnenstad    Erfgoed    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag