Cultuur en evenementen

I The Breather, Shoot The Girl First, Novelists en Brugse Signs Of Algorithm in JH Thope

Op de agenda voor Brugge op vrijdag, 28/11/2014:

Audio Reportage

I The Breather, Shoot The Girl First, Novelists en Brugse Signs Of Algorithm in JH Thope
Brugge, dinsdag 28/10/2014. I The Breather, Shoot The Girl First, Novelists en Signs Of Algorithm staan op vrijdag 28 november 2014 ik JH Thope in de Sint-Arnolduslaan 28 in Sint-Michiels.

I The Breather (usa)
Zoals de naam suggereert is dit een sacrale samenzwering van lage octaven, punch en melodie. Super creatieve riffs verwijzen naaDetailr het feit dat de gast hierboven ons toelaat te ademen. Tegelijkertijd zal I, THE BREATHER (van Baltimore USA) alle zuurstof uit JH Thope zuigen met hun overweldigende podium presence. Mosh is de wet.

Shoot The Girl First (fra)
Shoot The Girl First, dat pas bezig is sinds 2010 springt recht in het midden van de scene, ze brengen hun muziek tot explosieve hoogten. Ze zijn nieuw, maar wacht niet te lang om ze te zien, ze worden gezien als de bastaard zonen van ASKING ALEXANDRIA, CHELSEA GRIN en THE WORD ALIVE. Goed gezelschap alvast!

Novelists (fra)
Ontstaan uit de as van A CALL TO SINCERITY. Ze mikken hoog met hun progressieve metalcore en djent klanken brengen ze een massief geluid gekoppeld aan een erg energetische show.

Signs Of Algorithm (bel Foto)
Jonge band met roots uit Brugge, samen op het podium met bands die ze verafgoden. Ohja, deze gasten tourden reeds door Europa, de moeite dus om vroeg aanwezig te zijn.

Praktisch

I The Breather, Shoot The Girl First, Novelists en Signs Of Algorithm staan op vrijdag 28 november 2014 in JH Thope in Brugge.
Tickets via www.eyespyrecords.com .

(FN-Meegedeeld-eyespyrecords)
Meer op www.eyespyrecords.com
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Concert    Rock/Pop/...    Jongeren    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag