Cultuur en evenementen

10de Brugschen Beer uitreiking

Op de agenda voor Brugge op donderdag, 9/10/2014:

Audio Reportage

10de Brugschen Beer uitreiking
Brugge, donderdag 18/9/2014. Op 9 oktober organiseert JCI Brugge voor de 10de maal Den Brugschen Beer.

'Den Brugschen Beer Award wordt jaarlijks door JCI Brugge vzw uitgereikt aan een persoon, onderneming of vereniging die het voorbije jaar een belangrijke meerwaarde heeft betekend voor de Brugse Regio. Daarnaast wordt vanaf dit jaar ook De Jonge Beer verkozen. Deze spiksplinternieuwe award gaat naar een Brugse ondernemer of onderneming die nog maar 5 jaar bestaat, maar goed op weg is om ooit een laureaat voor 'Den Brugschen Beer' te worden', licht Wouter Puype van JCI Brugge vzw toe.
Vandaag, vrijdag, zijn de kandidaten van Den Brugschen Beer bekend gemaakt. 'De 3 Supergenomineerden voor Den Brugschen Beer zijn verzekeringen Callant, Alfa Shirt en vermogensbeheerder Weghsteen. Voor Den Jongen Beer, di it jar oo het eerst wordt uitgereikt, zijn , Peaklevel, Belofloripa en Edwardz de knidaten ', besluit Wouter Puype.

Dit jaar vindt de 10e editie van het event plaats op donderdag 9 oktober 2014 in de Stadsschouwburg van Brugge . Het is tevens het startschot voor het lustrumjaar voor JCI Brugge vzw, dat dan haar 50-jarig bestaan viert.

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN
Meer op denbrugschenbeer14.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Economie    Jongeren    Opinie    Evenementen    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag