Nieuws uit de Brugse regio

2e Razor Reel filmquiz

2e Razor Reel filmquiz
Brugge, maandag 29/9/2014. Zaterdagavond 27 september vond de tweede editie van de Razor Reel filmquiz plaats. Dit opnieuw in de Beurshalle. Zij die de eerste editie meegemaakt hadden waren met een groot aantal weer aanwezig, het had hen bevallen die eerste kennismaking.

Dit jaar werd de kwis een grote maand vroeger georganiseerd, niet meer gebonden aan het filmfestival. Razor Reel Fantastic Film Festival is niet dood en niet begraven, maar is veranderd van naam. Razor Reel Flanders Film Festival Bruges, deze zevende editie gaat door van donderdag 6 november tot en met zaterdag 15 november. En dit op de gekende plaatsen. Een twintigtal ploegen hadden zich ingeschreven, de avond zelf kon men ook nog inschrijven. De fragmenten werden op groot scherm geprojecteerd volgens diverse thema's. De grijze cellen draaiden, de pennen krabbelden, nu en dan naarstig zoekend op die bepaalde acteur, personage of titel van een film. En van de thema's was Red, Blue and White. Noem de acteur en de filmtitel, soms zeer herkenbaar, en toch was het soms op het laatste moment dat de oplossing neergeschreven werd. Ja, het is niet altijd 'Frankly my dear are you talking to me'.

Wie ook de winnaar werd is niet van belang, deze gezellige avond werd afgesloten met dvd prijzen, sommige exemplaren zeer begeerd en moeilijk te vinden.

(Patrick Stieperaere-Eigen Berichtgeving/Foto: Stippy)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Jongeren    Film    Evenementen    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag