Nieuws uit de Brugse regio

Ook koude douche voor Cilou Annys


Audio Reportage

Ook koude douche voor  Cilou Annys
Brugge, zaterdag 23/8/2014. De reeks "Ice Bucket Challenges", ter ondersteuning van de bestrijding van de ziekte ALS, die is uitgegroeid is tot een ware internationale internethype, heeft deze morgen in Dudzele ook Cilou Annys, de presentatrice van het Missitems Tv Magazine, een koude douche bezorgd. Het was Filip Vanden Berghe, de hoofdredacteur van haar TV programma, die haar tevoren ook "genomineerd" had, die de emmer met ijsblokjes overduidelijk genieten van de 'wraak', over de voormalige miss BelgiŽ uitgoot.
Genomineerden (zonder zin?)
Nadien maakte Cilou ook haar 3 genomineerden bekend: haar vriendin Lize Feryn, de actrice die de hoofdrol van Marie Boesman vertolkte in de VRT dramaserie In Vlaamse velden van Jan Matthys, Alexander Roelens, haar 'autosponsor' van wie Cilou verwacht dat die er 'helemaal niet blij mee zal zin', en autocoureur Enzo Ide.
Filip Vanden Berghe vondt het 'fun' deze keer aan de andere kant van de koude douche te staan en merkte op dat deze actie duidelijk maakt dat bij 'het hart op de juiste plaats zit... Ik herinner me ook nog dat dat al zo was tijdens Miss BelgiŽ, toen ze met schienen naar Poverello ging bijvoorbeeld. Een miss zijn is meer dan uiterlijk... en zij draagt dit echt uit.'

(FN-Eigen Berichtgeving)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Actie    Media    Evenementen    Dudzele    Sociaal    Welzijn    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag