Cultuur en evenementen

Witte Mars tegen zinloos geweld door Brugge


Brugge, woensdag 4/6/2014. De nabestaanden en allen die treuren om het brutaal afbreken van het leven van Mikey Peeters komen vanvond vanaf 18 uur bijeen voor een "Witte Mars", die even later zal vertrekken van op de Markt.

De Markt wordt tijdens de volledige duur van de bijeenkomst en de optocht verkeersvrij gemaakt , dit om de sereniteit te bewaren en de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Zowel De Lijn , koetsen , taxi's als Sighseeingbusjes zijn hiervan al op de hoogte.

Er wordt door de deelnemers samengekomen omstreeks 18 uur. De samenkomst wordt door de politie omkaderd. De Mars zelf vertrekt onder politiebegeleiding om 19 uur volgens volgend parcours : Markt - Vlamingstraat - J Van Ooststraat - Kuiperstraat - Geldmuntstraat - Noordzandstraat - 't Zand - Zuidzandstraat - Steenstraat - Markt.

Bij aankomst op de Markt worden de witte ballonnen, die tijdens de mars meegedragen worden, opgelaten.

Tijdens de mars zal er op en rond het parcours wat hinder zijn voor het verkeer. Er wordt aangeraden om tussen 17.30 en 20.30 uur de omgeving van de Markt en/of het parcours te vermijden of rekening te houden met mogelijke verkeershinder.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Jongeren    Actie    Opinie    Politiek    Politie en Gerecht    Sociaal    Welzijn    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag