Nieuws uit de Brugse regio

Brugge blijft in rouw: stad opent rouwregister en ondersteunt Witte Mars

Brugge blijft in rouw: stad opent rouwregister en ondersteunt Witte Mars
Brugge, zondag 1/6/2014. Het stadsbestuur Brugse stadsbestuur wil de nabestaanden en allen die treuren om het brutaal afbreken van het leven van Mikey Peeters maximaal ondersteunen in hun zoeken naar een weg om hun verdriet te uiten. Het stadsbestuur verleent daarom zijn volledige medewerking aan en ondersteunt de Witte Mars die op woensdag 4 juni om 18 uur zal vertrekken van op de Markt. Dat is in een zonet verschenen persbericht bekend gemaakt.

In de hal van het stadhuis zal ook een rouwregister gelegd worden waarin een boodschap aan Mikey en de nabestaanden kan opgetekend worden. Het register kan vanaf morgen, maandag 2 juni, 14.30 uur tot en met zaterdag 7 juni ondertekend worden, telkens van 8.30 tot 17 uur.

Op de plaats van de misdaad blijft de eerder ingerichte zone waar bloemen kunnen neergelegd worden, voorbehouden.

Terwijl enerzijds door politiete en parket alles in het werk gesteld werd, om de verdachten te vinden, wat ondertussen heeft geleid want beide verdachten zijn gekend en een van hen is al aangehouden, moet voor de familie en vrienden van Mikey Peeters nu het echte rouwproces immers nog beginnen. En dit drama leidde ook tot gevoelens van angst, verontwaardiging en wanhoop bij alle lagen van de bevolking, tot ver buiten de familie- en vriendenkring van het slachtoffer.Politie op zoek naar twee daders van steekpartij

De burgemeester en schepenen en het voltallige stadsbestuur betuigen in een zonet verschenen persbericht nogmaals hun diepste gevoelens van medeleven: "Brugge is terecht in rouw gedompeld."

De uitvaartplechtigheid voor Mikey zal doorgaan in de parochiekerk van Sint Michiels op 7 juni 2014.

(FN-Meegedeeld-Brugge)


FN
Meer over Jongeren    Actie    Politie en Gerecht    Sociaal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag