Nieuws uit de Brugse regio

Verkiezingsvandalisme: borden omver gezaagd


Audio Reportage

Verkiezingsvandalisme: borden omver gezaagd
Brugge, zaterdag 10/5/2014. De verkiezingskoorts loopt op, en dat is ook in Brugge te merken aan de vele borden, die het op sommige plekken hard te verduren hebben. Deze week gaf de wegpolitie van West-Vlaanderen aan de partijvoorzitters een ultimatum om de verkiezingsborden langs een stuk van de expresweg N31, tussen Sint-Andries en Lissewege, weg te halen, omdat borden langs een autoweg niet kunnen volgens het verkeersreglement maar ook vandalen en concurrerende politici zorgen voor heel wat miserie.

Afgezaagd

Aan het station van Brugge zijn de officiŽle borden aangebracht door het stadsbestuur ten behoeve van de partijen door onbekenden omver gezaagd (foto). De voorbije dagen werden ook op andere plekken affiches onder handen genomen door vandalen: naast de inmiddels gebruikelijke snorren en baarden werd ook andere graffiti aangebracht en werden borden omver gehaald. De politieke partijen roepen inmiddels op om te stoppen met het besmeuren van hun affiches.

Ann Soete van N-VA wijst erop dat acties van a-politike actievoerders geen zin hebben: 'iemand moet het land besturen, dus moeten er verkiezingen zijn;' Volgens N-VA wordt hun partij specifiek geviseerd maar zijn de acties contraproductief en hebben ze wellicht zelfs een omgekeerd effect.

(FN-Eigen Berichtgeving)
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Ruimtelijke Ordening    N-VA    Ann Soete    Verkiezingen    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag