Cultuur en evenementen

Zaterdag vierde Memorial Marc Frickelo

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 26/4/2014:

Audio Reportage

Zaterdag vierde Memorial Marc Frickelo
Brugge, woensdag 23/4/2014. Op zaterdag 26 april 2014 vindt de Memorial Marc Frickelo plaats. Deze fiets- en wandeltocht wordt georganiseerd door de collega's van Marc Frickelo, allemaal leerkrachten aan VTI Brugge, ter nagedachtenis van Marc, die overleed op 18 augustus 2010 toen hij op weg was naar huis na een fietstocht met vrienden. Hij werd onwel en overleed korte tijd later door hartfalen.

Vierde Memorial

'De deelnemers aan de Memorial kunnen kiezen uit een fietstocht van 30, 50, 70, 90 en 120 km langs een mooi parcours (tot een stuk in Zeeuws-Vlaanderen). Ook voor de wandelliefhebbers is er een mooie wandelroute voorzien (8, 15 en 23 km)!', legt Rik Derluyn, leerkracht bij het vti en voorzitter van de organiserende werkgroep uit. 'De opbrengst van deze Memorial gaat integraal naar het goede doel, want het lag in Marc zijn aard om anderen te helpen. Als goede doel koos de organisatie voor Villa Rozerood in De Panne. Villa Rozerood als respijthuis creŽert een omgeving waar niet alleen het zieke kind een gepaste zorgondersteuning krijgt, maar waar zowel het zorgkind als de ouders, broers en zussen daarenboven de dagdagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.'

Praktisch

Starten op zaterdag 26 april 2014 kan vanuit de vestiging Zandstraat van VTI Brugge (Zandstraat 138 Ė Sint-Andries) tussen 7u30 en 14u. Inschrijven kost 2,50 euro voor VWB leden of 3,50 euro voor niet-leden. De organisatie staat in voor de bevoorrading onderweg, er is ook gelegenheid tot douchen en iedere deelnemer krijgt een gratis consumptie.

Stortingen uit sympathie kunnen op rekeningnummer 652-8181250-61.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.villarozenrood.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Sport    Onderwijs    Jongeren    Evenementen    Sociaal    Welzijn    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag