Nieuws uit de Brugse regio

Cilou Annys bezoekt Poverello

Cilou Annys bezoekt Poverello
Brugge, maandag 21/4/2014. Deze morgen brachten voormalig Miss BelgiŽ Cilou Annys en haar collega model Jolien Van Der Steen een bezoek aan Poverello Brugge met een paascadeautje: ze hadden 10 kilogram paaseitjes en chocoladefiguren, een doos speelgoed, 270 blikjes frisdrank en een lading boterkoeken. Heb bezoek was een initiatief Missitems, 'om te tonen echte missen het hart op de juiste plaats hebben!' De website missitems werd in augustus 2007 opgericht werd door Bruggeling Filip Vanden Berghe.
Miss BelgiŽ 2010 Cilou Annys is sinds maart 2014 de presentatrice van het Missitems Tv Magazine, dat elke maand uitgezonden wordt op de digitale zender Stories Tv. De Brugse is daarnaast ook bezig als model in binnen- en buitenland.

Niet voor het eerst

Filip Vanden Berghe: 'Het is niet de eerste keer dat we met Missitems een bezoek brengen aan Poverello. In juli 2012 deden we dat ook al eens nav onze 5e verjaardag. Ik vind het hartverwarmend dat Jolien en Cilou dit keer voor een stevige lading chocolade paaseieren zullen zorgen. Hiermee bewijzen ze dat er wel degelijk Missen/Modellen zijn die stilstaan bij de mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Een perfecte Miss heeft immers het hart op de juiste plaats.'

(FN/Meegedeeld-Missitems/Foto: Bjorn Van Ryckeghem)
Meer op www.poverello.be
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Economie    Showbiz    Media    Binnenstad    Sociaal    Zorg    Welzijn    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag