Nieuws uit de Brugse regio

Expo 20 jaaRRR in Cultuurcafé Biekorf


Audio Reportage

Expo 20 jaaRRR in  Cultuurcafé Biekorf
Brugge, zondag 30/3/2014. Vrijdagavondavond 28 maart 2014 opende de Expo 20 jaaRRR in aanwezigheid van tal van de medewerkers die reeds 20 jaar dit gratis evenement ter gelegenheid van 1 mei in goede banen leiden.

Medeorganisator Mario Willems nam het woord met lofbetuigingen, anekdotes en bedankingen voor iedereen die hier maanden aan meegewerkt hadden om een overzicht te geven van de voorbije jaren. Film, foto's, affiches en diverse prullaria en artikels kunnen vanaf zaterdag 29 maart tot en met woensdag 30 april bezocht worden in het Cultuurcafé Biekorf, gelegen in de Naaldenstraat 4 te Brugge.

De tentoonstelling oogt mooi, en geeft een ruim overzicht wat er al die jaren de revue gepasseerd heeft: vanaf de St. Amandstraat in 1995 tot in het Astridpark 2013. Jammer genoeg zijn enkele stukken in de loop der jaren verdwenen. Zo zijn er van 1999 iets minder beelden. Enkele affiches ontbreken ook.

'Misschien dat iemand nog iets bezit om dit mooi initiatief dat digitaal gemaakt is aan te vullen,' hoopt Mario Willems nog. Vrijdagavond kon men ook proeven van een speciale taart, ontworpen door het taartenateljee.
Ook een bedanking voor het nieuwe logo en een persoonlijk bedankje voor de mensen die het beeldmateriaal voorzien hadden.
Dit jaar is Vive la Fete overigens de hoofdact op de RRR, voorafgegaan door een éénmalige tributeband die uit leden van talrijke Brugse groepen bestaat. Daarover binnenkort meer...

(Stippy/Frank Neirynck-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)
Meer op www.redrockrally.be
De volledige fotoreportage vindt U hier...
Meer over Concert    Rock/Pop/...    Jongeren    Actie    Evenementen    Politiek    sp.a    Binnenstad    Sociaal    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag