Showbiz

Danny Handerson wil met nieuwe CD Kom terug mijn schat BB worden


Audio Reportage

Danny Handerson wil met nieuwe CD Kom terug mijn schat BB worden
Brugge, vrijdag 21/3/2014. Danny Handerson uit Sint-Andries, die in de jaren 80 en 90 enige bekendheid verwierf als uitvoerder van covers van Engelbert Humperdinck, Tom Jones en Lee Towers, is geen nieuwkomer, maar timmert al jarenlang aan zijn muzikale weg. Het was sinds halfweg de jaren 90, toen hij onder meer de steun genoot van Willy Lustenhouwer, wel geruime tijd stil rond Danny, tot hij vorig jaar de Engelstalige single 'Children of the war' uit bracht. Nu gooit hij het weer over de Nederlandstalige boeg wan hij schreef zelf, in samenwerking met producer Freddy Danau, 'Kom terug mijn schat', waarmee hij het Vlaamse publiek en vooral de Brugse regio weer achter hem wil krijgen.

BB worden

'Ik wil geen BV worden maar een BB. Een Bekende Bruggeling. Ik wil niet in Anrwerpen en Brussel gaan optreden of op TV komen, da's mijn ambitie niet. Ik wilin de regio elk jaar een stuk of 20 optredens kunnen doen..., ' zegt Danny, die na zijn bekendheid in de jaren 80 en 90 zijn ambities mede om privé redenen heeft bijgesteld.
Danny zong in zijn carrière al ettelijke keren in het voorprogramma van bekende artiesten uit onze Vlaamse showbizz. Zijn specifieke stemgeluid bleef niet onopgemerkt en met covers van internationale schlagers en crooner nummers brengt een zeer gevarieerd programma van zowel Engelstalige als Nederlandstalige bekende hits en nu dus ook steeds meer eigen nummers.

Wie Danny Handerson in levende lijve aan het werk wil zien noteert alvast 27 juni in de agenda wanneer hij weer op St-Pieters kermis zal optreden in Brugge.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.handerson.be
Meer Showbiznieuws op de Showbiz pagina!

Meer over Concert    Showbiz    Evenementen    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag