Sportnieuws uit de regio

Fietsen we straks in deze outfit?


Audio Reportage

Fietsen we straks in deze outfit?
Brugge, maandag 17/3/2014. De stad Brugge gaat verder met haar met haar marketing campagne. Na de eerder uitgebrachte en succesvolle gratis pins met het logo van de stad, komt de stad nu, in het kader van de Ronde Van Vlaanderen, met stedelijke wieleroutfits. Die kosten wel 75 euro per outfit maar volgens schepen voor sport Annick Lambracht (sp.a) is dat 'een bijzonder schappelijke prijs'.

Wedstrijd: sta straks op het podium van de Ronde

Wie voor 2 april 2014 een shirt koopt in In&Uit op 't Zand maakt kans om op het podium van de Ronde Van Vlaanderen op de Markt de start te mogen mee maken en burgemeester Renaat Landuyt belooft alvast stellig dat zijn pistool voor het startschot daarbij deze keer wl zal werken... Een aantal andere winnaars krijgen een vip-arrangement voor het volgen van De Ronde.

Deze morgen waren ex miss Belgi Cilou Annys, sportverslaggever Renaat Schotte en deejay Maurice Engelen van Praga Khan in het stadhuis om als model te fungeren met truitjes. Renaat Schotte had daarbij vooral veel interesse in de vormgeving van het shirtontwerp voor de vrouwen... (Foto).

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    Evenementen    Renaat Landuyt    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag