Nieuws uit de Brugse regio

Brugge opnieuw hoofdstad van het Toerisme


Brugge, donderdag 6/2/2014. Op maandag 10 februari 2014 organiseert Toerisme Vlaanderen voor de vijfde keer het Flanders Brussels Travel Forum (FBTF). De editie van dit jaar plaats in het Oud Sint-Jan, Mariastraat 38 in Brugge. Flanders Brussels Travel Forum kiest naar verluidt bewust voor Brugge en burgemeester Renaat Landuyt is dus in de wolken: "Als voormalig minister van Toerisme weet ik heel goed dat het FBTF een belangrijk toeristisch forum is dat heel wat binnen- en buitenlandse professionals uit de toeristische sector naar hier brengt. Voor onze stad is dit promotioneel heel interessant, zowel onmiddellijk als op langere termijn."

Hoogdagen voor de toeristische sector

Op dit tweejaarlijkse forum brengt Toerisme Vlaanderen de buitenlandse vrijetijdsreisindustrie (inkopers) in contact met de Vlaamse en Brusselse standhouders (aanbieders). In totaal komen er dit jaar meer dan 400 internationale inkopers uit 21 landen kennis maken met 124 toeristische aanbieders uit Vlaanderen en Brussel.

Voor de eerste keer zal er ook een groep van 30 internationale meetingplanners op het forum aanwezig zijn (uit Nederland, Frankrijk, VS, Rusland en het Verenigd Koninkrijk).

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer over Economie    Politiek    sp.a    Renaat Landuyt    Toerisme    Horeca    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag